Az FDM Trade Kft. Magyarország dunántúli területein a Farmmix Csoport legújabb tagjaként mutatkozik be. Célja a Farmmix Csoport saját márkanéven forgalmazott, valamint saját kiszerelésű termékeinek a bevezetése, valamint hosszú távú, jól működő kapcsolatok kiépítése elsősorban a Dunántúlon. Az FDM Trade Kft. kiváló növényvédelmi megoldásokat kínál nagy- és kistermelőknek egyaránt.

Ismerje meg termék kínálatunkat!Nagytermelő katalógus

Nagytermelő katalógus

Professzionális növényvédelmi megoldások nagytermelőknek. A nagyobb területen gazdálkodó partnereink számára termékeink nagyon kedvező áron elérhetőek, technológiai csomagjaink kedvezményes áron vásárolhatók meg!

Megnézem! »
 

Kistermelői katalógus

Azoknak a kistermelőknek ajánljuk, akik professzionálisan szeretnék ápolni és védeni növényeiket a kártevőktől és kórokozóktól. Ehhez széles palettán találják meg a leghatékonyabb II. és III. kategóriájú szereinket. Ezen kívül termékkínálatunkban szerepelnek még a Farmmix Mezőgazdasági áruházaiban fogalmazott kertészeti eszközök, szerszámok és vetőmagvak.

Megnézem! »
 
Nagytermelő katalógus

Omex műtrágyacsalád

Az Omex lombtrágyák 100%-os vízoldékonysággal és kiemelkedően magas tápanyagtartalommal rendelkeznek. Az intenzíven termesztett növények magas tápanyag igényét megfelelő hatékonysággal képes ellátni.

Megnézem! »
 

Legújabb hírek

  • Elindítottuk interaktív honlapunkat nem csak kiskertészek számára: szakmai cikkekkel, szaktanácsadással, problémakeresővel és releváns termékkínálattal!...

    Közzétéve: Közzétéve: 2018-03-12 11:06
  • Magyarországon a kukorica a legnagyobb területen termesztett szántóföldi növény. Az elmúlt 10 évben vetésterülete 1,1 – 1,2 millió ha között változott. Az intenzív és alapvetően műtrágyákra...

    Közzétéve: Közzétéve: 2017-06-09 09:43